Nytårsstatus

Med nytårskoncerten i radioen og den afslappede stilhed der altid er i kroppen 1. Januar, er det tid til årets status.

Jeg har afskaffet nytårsfortsætterne, for jeg bliver altid så skuffet over mig selv når jeg ikke kan holde dem. Men jeg gør hvert år status over det forgangne år, og sætter mål for det nye.

I året der er gået er jeg næsten kommet i mål med mit vægttab, så målet for 2015 må være at færdiggøre det projekt.

Jeg er begyndt at løbe, noget jeg de første 40 år af mit liv altid har sagt ikke var noget for mig. Jeg startede op for at blive bedre på fodboldbanen, og opdagede det gav energi, så det vil jeg fortsætte med i 2015.

I det hele taget er måden jeg gør status over året,at finde ud af hvad der gav energi i det forgangne år, og så prøve at gøre mere af det i det kommende.
Læse gode bøger, strikke, lave anderledes mad, være sammen med min skønne familie, der er mange ting.

Jeg får også energi af at lære nyt, det genopdagede jeg da jeg tog overbygningen børn og overvægt til kostvejlederuddannelsen i sommer, så jeg skal have fundet noget jeg kan lære… Et kursus, enten fysisk, eller over nettet. Det vil jeg arbejde lidt videre på.

Jeg tror altid på at det kommende år bliver fantastisk, især fordi vi jo selv er med til at sætte dagsordenen for året.

Godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *