En æra er forbi

Det er altid underligt når en æra er forbi, og en ny skal til at begynde.

Min ældste datter starter i 7. Klasse i morgen, og har snart fødselsdag. Hun har hvert år, lige fra børnehaveklassen haft alle pigerne fra sin klasse med, men i år har hun sagt at nu er det slut. Nu vil hun gerne bare have de 2 bedste veninder med. Jeg bliver lidt vemodig, og tænker tilbage på alle de skønne timer vi har haft sammen når vi har planlagt fødselsdagene, og alle de skønne fødselsdage der er blevet holdt.

Men det er vel OK nu,  at begynde at ville noget andet. Pigernes interesser er efterhånden forskellige i klassen, og hun har været en at de sidste der har holdt fødselsdag for alle pigerne.

Så nu er en ny æra begyndt, en æra hvor jeg kan se min datter blive ung, og  tænksom, uligevægtig og overstadig, vranten og syngende glad.

Med andre ord, farvel til barnet og goddag til teenageren. Jeg håber jeg vokser med opgaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *