Drik mere vand

IMG_1516.JPG
Sådan ser mit skrivebord ud idag.
Som noget nyt står der en vandflaske på bordet.

Jeg var nemlig til foredrag med Birgitte Nymann igår.
Et fantastisk sprudlende foredrag der hed ” sundhed, hvor sund vil du være”
Jeg er altid fascineret over mennesker med en passion, og det kan man mærke Birgitte Nymann har.
Hun har nogen gode måder at komme ind på sundhedsemnet på, uden at vi, der ikke altid er lige sunde, føler os forkerte.

Og så bed jeg mærke i et par ting som jeg vil prøve at gøre noget ved. Vand og søvn.
Vand:
Vi drikker generelt alt for lidt vand i løbet af dagen, og konsekvensen af det er at vi faktisk præsterer dårligere, da vores koncentration bliver mindre. Derudover har vandindholdet i kroppen også indflydelse på fordøjelsen, på hudens fugt, på led og muskler (80% af musklerne består af vand)
Søvn:
Vi sover også for lidt. Hun fortalte at de første ca 4 timer af vores nattesøvn bliver brugt på kroppens fysiske restitution. Og så skal vi faktisk bruge lige så lang tid på den psykiske restitution, så hvis vi knus sover 6 timer pr nat, så kommer vi i underskud.

Så derfor står der nu en drikkedunk på mit skrivebord, og i aften prøver jeg at slukke for fjerneren, og gå tidligt i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *