Starthjælp

De dage i vinteren, hvor det var koldt, havde jeg brug for starthjælp til min bil. Min mand var ude og guide og hjælpe, og give strøm.

Sådan kan man have det mange gange i løbet af livet. En gang imellem har man brug for starthjælp.

Når man skal starte på noget nyt kan det være godt med lidt starthjælp, for gamle vaner og mønstre kan både være svære selv at se, og svære at ændre.

Vi har brug for motivation, og for at nogen guider og hjælper os når vi pludselig bliver i tvivl om vi er på rette kurs, og har fat i de rigtige mønstre, dem vi gerne vil ændre, eller have fokus på.

Når det handler om bilen har jeg nemt ved at tage imod starthjælp. Det kan være værre når min gode veninde eller min mand tilbyder mig starthjælp, jeg ikke havde indset jeg havde brug for. Måske skal vi ikke være så bange for at hverken at bede om starthjælp, eller tage imod den kærlige starthjælp vores nærmeste prøver at give os, de gør det forhåbentligt fordi de elsker os, og vil os det bedste.

Nogen gange tror jeg også vi skal blive bedre til at tilbyde starthjælp. Vi er tit relationsforskrækkede og bange for at træde ind over folks private grænser, men hvad hvis det er det kærlige puf der gør at deres livsbane ændre sig. Det puf der gør at deres livskvalitet bliver en anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *